HVAC staat voor: • Heating = Verwarming • Ventialtion = Ventilatie • Air Conditoning = Koeling

Een HVAC-installatie bij REMELS HVAC is een systeem dat de verwarming, ventilatie en
koeling in je bedrijfsgebouwen automatisch regelt, ook wel een klimaatsysteem genoemd. De bedoeling is om een zo optimaal binnenklimaat te creëren.

Deze HVAC-technieken worden toegepast in kantoren, bedrijfsgebouwen, werkplaatsen, industriële ruimtes, enz en dankzij onze brede knowhow van meet-en regeltechniek zorgen wij voor een perfecte klimaatregeling. We spelen tevens in op efficiënt energieverbruik wat kostenbesparend en duurzaam is voor je onderneming. Vanwege de steeds hogere eisen van de energieprestaties is het combineren van verschillende HVAC-technieken onontbeerlijk geworden.

Een stapje voor op de concurrentie

REMELS HVAC werkt steeds met een totaaloplossing op maat van je onderneming.

Ons totaalpakket gaat van ontwerp en calculatie tot en met de installatie, de automatisatie en de inbedrijfsstelling van je installatie.

Uiteraard zijn we ook constant bezig met verbeteringen op het gebied van geluidsbeperking, energierendement, ecovriendelijk ontwerp en betrouwbaarheid om toch als dé HVAC-installateur in Limburg telkens dat stapje voor te zijn op de concurrentie en hierdoor dé ideale partner voor jou te zijn. Tenslotte willen we toch allemaal de kosten- en het energieverbruik zoveel mogelijk verlagen.

Lees meer over de diensten afzonderlijk.

2362
 

Warmtepomp

“Hernieuwbare energie zal meer en meer de toekomst worden”
Onze fossiele brandstoffen geraken immers stilaan uitgeput. Zonne-energie en windenergie zijn hierbij dé voorbeelden van duurzame energie bij uitstek, maar hangen wel steeds af van de zon en de wind.

2361
 

Ventilatie

Ventilatie zorgt ervoor dat de vervuilde en vochtige binnenlucht in je woning vervangen wordt door verse buitenlucht. Aangezien je veel tijd binnen spendeert, bevat de lucht na verloop van tijd veel vocht en koolstofdioxide.

2363
 

Airco

Het zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid, en zuivert zelfs de lucht, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat.

 
2374
 

DIENST NA VERKOOP: Contacteer ons via +32 478 88 88 10 of hvac@remels.be

 
Contacteer onsMeer info