2054

Ventilatie mag niet ontbreken

Ventilatie zorgt ervoor dat de vervuilde en vochtige binnenlucht in je woning vervangen wordt door verse buitenlucht. Aangezien je veel tijd binnen spendeert, bevat de lucht na verloop van tijd veel vocht en koolstofdioxide. Daarom is ventilatie en luchtreiniging van groot belang. Hierdoor halen we verse buitenlucht met veel zuurstof naar binnen waardoor het binnen aangenaam en gezond leven is in huis.

Enerzijds kunnen we op de natuurlijk wijze ventileren door middel van ramen en deuren open te zetten, maar hierdoor verlies je ook veel warmte en energie. Anderzijds kunnen we gebruik maken van een mechanisch ventilatiesysteem wat veel efficiënter en zuiniger werkt. Dit automatische systeem zorgt voor de toe-en afvoer van lucht.

Voor industriële toepassingen biedt REMELS HVAC dan weer nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidsregelingen dankzij een modulaire combinatie van units. Deze units kunnen ook op maat gemaakt worden, om aan de behoeften van elk individueel gebouw te voldoen.

 

Niks dan voordelen

Zoals hierboven reeds vermeld, kunnen de units op maat gemaakt worden. Verder zijn deze luchtbehandelingsunits zodanig ontworpen dat zij optimaal energiezuinig werken. Bovendien kunnen deze systemen een luchtdebiet tussen 500 m3 per uur tot wel 140.000 m3per uur behandelen, en elke individuele unit kan worden aangepast om een specifiek debiet te produceren. Ook voor kleine ruimtes is dit constructiesysteem ideaal aangezien de units aanpasbaar of uitwisselbaar zijn.

 

Geïnteresseerd in deze toepassingen om je binnenklimaat gezonder en aangenamer te maken? Informeer je snel bij ons.

 
 
 

Contacteer ons via +32 478 88 88 10 of hvac@remels.be

 
Contacteer onsMeer info